Eenvoudig ontgiften terwijl u slaapt

Kanji-Kenko detoxpleisters zijn bijzonder eenvoudig te gebruiken. Het volstaat uw voeten te wassen voor het slapengaan en dan de pleisters op de voetzolen te plakken. Kanji-Kenko werkt ‘s nachts terwijl u slaapt

Wanneer u ’s morgens wakker wordt ziet U het resultaat. Als u de pleisters verwijdert zijn ze zwart of bruin, omdat ze giftstoffen uit uw lichaam hebben opgenomen.

Na een paar dagen ontgiften zijn de pleisters ’s morgens lichter van kleur omdat uw lichaam meer en meer werd ontgift. Lees meer over het gebruiken van Kanji-Kenko bij werking en gebruik.

Wat zeggen anderen over Kanji-Kenko

Het viel mij op dat ik na 2 dagen heerlijk diep begon te slapen en dat ik meer energie begon te krijgen.Uiteindelijk ben ik de Kanji-Kenko pleisters blijven bestellen en tot op de dag van vandaag ben ik een groot fan van deze krachtige plakkers !!Doo... Lees verder
David C. uit Amstelveen, Taekwon-do instructeur 29 jaar
Mijn vrouw heeft een drogisterij en ik heb een drukke baan in de verzekeringen. Daarnaast sport ik veel maar heb ook veel gerookt. Op het laatst kreeg ik daar last van en ben toen gestopt met roken. Maar ik wilde me sneller beter gaan voelen want &rs... Lees verder
Niels B. uit Wouw, Verzekeringsconsulent 35 jaar
Gedurende meer dan 7 jaar heb ik slecht geslapen. De dokter constateerde restless legs en schreef me een aangepast leven voor. Niet te veel op de verkeerde momenten gaan lopen, veel rust nemen en bij het zitten, de benen zo horizontaal mogelijk houde... Lees verder
Mevr. W. uit Zeewolde , Huisvrouw 65 jaar
Meer testimonials lezen