Veel gestelde vragen

Hoe moet ik mijn bestelling retourneren?

Download deze retourbon, print de retourbon uit en vul deze zo volledig mogelijk in. Vervolgens doet u de retourbon in de doos bij uw retourzending.

Waarom moet ik ontgiften?

Wetenschappelijk is bewezen dat ieder mens ongeveer 500 gram afvalstoffen in het lichaam heeft, die het lichaam niet op een natuurlijke manier kunnen verlaten. Daardoor treedt verzuring van het lichaam op. Zuren worden ook wel slakken of toxinen genoemd. Door deze zuren wordt het lichaam belast  met geestelijke en lichamelijke klachten voor gevolg. Verzuring leidt namelijk tot een overreactie van het immuunsysteem. Japanse wetenschappers hebben na 30 jaar onderzoek in diverse soorten bomen reinigende stoffen gevonden, die ze konden extraheren en vervolgens combineren met andere ingrediënten. Daarmee is een product ontwikkeld dat reinigend, ontslakkend en ontgiftend werkt.  Deze combinatie van werkzame ontgiftings-stoffen werden verwerkt in een voetpleister, zodat ze op een handige en praktische manier kunnen worden aangewend.

Hoe lang moet ik Kanji-Kenko Detox pleisters gebruiken ?

Een normale kuur duurt 6 dagen ( 12 zakjes). Indien de zakjes na die kuur van 6 dagen nog steeds zwart of bruin zijn, blijkt het lichaam meer dan gemiddeld vervuild, en heeft het een extra kuur nodig. Het is dan raadzaam de kuur te herhalen. De algemene regel is dat U Kanji-Kenko detoxpleisters net zolang kan gebruiken totdat de pleisters lichter worden. U kunt desgewenst onbeperkt ontgiften, of het spreiden met meerdere kuren over het jaar.

Waarom een voetpleister ?

De zool onder de voet is de plek waar de meeste zenuwbanen eindigen. Door de ontgiftingspleisters op die plaats te gebruiken, kan dus het eenvoudigst en snelst resultaat behaald worden. Want de natuurlijke ingrediënten in de detox-pleisters van Kanji-Kenko stimuleren via de acupunctuurpunten op de voetzolen veel organen tot ontgiften. De voetpleisters van Kanji-Kenko absorberen op een natuurlijke manier afvalstoffen uit het lichaam. Gevolg: u krijgt een betere nachtrust en de volgende dag voelt u zich fitter, opgewekter en gezonder.

Hoe werkt de Kanji-Kenko Detox pleister ?

Tijdens het slapen, wanneer U de pleisters op beide voeten heeft aangebracht, zorgen de werkzame bestanddelen in de Kanji-Kenko zakjes ervoor dat giftige afvalstoffen uit uw lichaam worden onttrokken. Ze worden in de zakjes met kruiden opgestapeld. Dat ziet u de volgende morgen: de zakjes zijn nu zwart of bruin.

Kunnen de Kanji-Kenko detoxpleisters ?s nachts loskomen van de voeten ?

Normaal komen pleisters niet los. Uitzonderlijk kan het gebeuren dat de pleisters tijdens de nachts loskomen van de voetzool, bijvoorbeeld door overmatig zweten of een andere oorzaak. Lichte sokken dragen over de pleisters kan dit voorkomen.

Mag ik lopen wanneer ik Kanji-Kenko Detox pleisters op mijn voeten heb aangebracht ?

Het is absoluut geen probleem om een stukje te lopen bijvoorbeeld als U ’s nachts uit bed moet. Detoxpleisters zijn uiteraard niet geschikt om ver te lopen. U doet ook best pantoffels aan de voeten als U loopt. Dit enkele om te vermijden dat de plakkers zouden los komen.

Bevatten Kanji-Kenko detoxpleisters chemische stoffen ?

Neen, de Kanji-Kenko detoxpleisters bevatten geen chemische stoffen, alleen natuurlijke ingrediënten. Het is bijgevolg ook geen probleem om de zakjes, na gebruik gewoon bij de restafval te gooien.

Wanneer kan de Kanji-Kenko detoxpleister het best gebruikt worden ?

De Kanji-Kenko detoxpleister kan altijd en op ieder moment toegepast worden op een gezonde, onbeschadigde huid zoals in de gebruiksaanwijzing staat beschreven.

Waarvoor kan de Kanji-Kenko ontgiftingspleister gebruikt worden ?

Kanji-Kenko detoxpleisters ontgiften uw lichaam en zorgen op die manier voor het natuurlijke herstel van uw vitaliteit en immuunsysteem. Daarnaast kunt u de pleisters zeer goed gebruiken voor de volgende doelen: voor een diepere en betere slaap; voor een betere mentale focus en concentratie; als hulpmiddel bij het afslanken, het stoppen met roken of drinken. Want bedenk: bij vrijwel iedere ziekte of lichamelijk ongemak, is er sprake van verzuring!

Wanneer mogen de Kanji-Kenko detoxpleisters niet gebruikt worden ?

Kanji-Kenko detoxpleisters niet gebruiken op open wonden of een beschadigde huid, gedurende zwangerschap of borstvoeding, of bij een allergische reactie van de huid op pleisters. Bij twijfel altijd uw huisarts of apotheker raadplegen.

Mag ik Kanji-Kenko Detox pleisters gebruiken in combinatie met geneesmiddelen ?

Er zijn geen interacties bekend bij het gebruik van de Kanji-Kenko detoxpleisters met geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten. Bij twijfel altijd uw huisarts of apotheker raadplegen.

Kan ik de Kanji-Kenko detoxpleisters meerdere keren gebruiken ?

Neen, eenzelfde pleister kan U niet een tweede keer gebruiken. Na gebruik zijn de Kanji-Kenko detoxpleisters vervuild met afvalstoffen en dient U ze weg te werpen.

Hoe moet ik Kanji-Kenko detoxpleisters het best bewaren ?

De Kanji-Kenko detoxpleisters  bevatten  geen bederfelijke grondstoffen. Het verdient echter aanbeveling om het product na aanschaf binnen 2 jaar te gebruiken. In de originele verpakking droog bewaren bij kamertemperatuur. Wanneer u het zakje met het sachet werkzame kruiden hebt opengemaakt, dient u deze direct te gebruiken. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Wat zeggen anderen over Kanji-Kenko

Het viel mij op dat ik na 2 dagen heerlijk diep begon te slapen en dat ik meer energie begon te krijgen.Uiteindelijk ben ik de Kanji-Kenko pleisters blijven bestellen en tot op de dag van vandaag ben ik een groot fan van deze krachtige plakkers !!Doo... Lees verder
David C. uit Amstelveen, Taekwon-do instructeur 29 jaar
Mijn vrouw heeft een drogisterij en ik heb een drukke baan in de verzekeringen. Daarnaast sport ik veel maar heb ook veel gerookt. Op het laatst kreeg ik daar last van en ben toen gestopt met roken. Maar ik wilde me sneller beter gaan voelen want &rs... Lees verder
Niels B. uit Wouw, Verzekeringsconsulent 35 jaar
Gedurende meer dan 7 jaar heb ik slecht geslapen. De dokter constateerde restless legs en schreef me een aangepast leven voor. Niet te veel op de verkeerde momenten gaan lopen, veel rust nemen en bij het zitten, de benen zo horizontaal mogelijk houde... Lees verder
Mevr. W. uit Zeewolde , Huisvrouw 65 jaar
Meer testimonials lezen