Help je lichaam met detoxen

Al met al is duidelijk, je lichaam een handje helpen met de detox functie is een goed idee. Hiervoor bestaan de verschillende methoden: vasten, diëten, lichamelijke oefeningen, voetenbaden, sauna’s of het nemen van voedingssupplementen al dan niet gecombineerd met mentale programma’s.

Al deze detox kuren hebben in ieder geval twee dingen gemeen: ze kosten veel tijd en inspanning en soms ook geld. In Japan is daarom door een aantal wetenschappers een onderzoek gestart naar de reinigende werking die bomen hadden op hun omgeving. Het bleek dat bepaalde boomsoorten een natuurlijke detox invloed uitoefenden op verontreinigende stoffen die daaromheen in de grond zaten.

Wat zeggen anderen over Kanji-Kenko

Het viel mij op dat ik na 2 dagen heerlijk diep begon te slapen en dat ik meer energie begon te krijgen.Uiteindelijk ben ik de Kanji-Kenko pleisters blijven bestellen en tot op de dag van vandaag ben ik een groot fan van deze krachtige plakkers !!Doo... Lees verder
David C. uit Amstelveen, Taekwon-do instructeur 29 jaar
Mijn vrouw heeft een drogisterij en ik heb een drukke baan in de verzekeringen. Daarnaast sport ik veel maar heb ook veel gerookt. Op het laatst kreeg ik daar last van en ben toen gestopt met roken. Maar ik wilde me sneller beter gaan voelen want &rs... Lees verder
Niels B. uit Wouw, Verzekeringsconsulent 35 jaar
Gedurende meer dan 7 jaar heb ik slecht geslapen. De dokter constateerde restless legs en schreef me een aangepast leven voor. Niet te veel op de verkeerde momenten gaan lopen, veel rust nemen en bij het zitten, de benen zo horizontaal mogelijk houde... Lees verder
Mevr. W. uit Zeewolde , Huisvrouw 65 jaar
Meer testimonials lezen