Ontgiften voorbereiden en ondersteunen

De oorzaak van een teveel aan toxische stoffen in ons lichaam heeft grotendeels te maken met ons ongezond Westers leven. Daarom is het niet onbelangrijk om voor en tijdens het ontgiften daar wat verandering t in aan te brengen. We hebben een paar tips voor u:

1.    Beweeg wat meer dan u gewend bent. Maak bijvoorbeeld elke dag een wandeling. Probeer elke dag het tempo en duur wat op te voeren.

2.    Gebruik minder alcohol. Verminder binnen twee weken uw alcohol verbruik tot vrijwel niets. Hierbij ontlast u de lever, het belangrijkste orgaan voor het ontgiften.

3.    Drink minder koffie, thee en frisdranken. Vervang ze door fruitsappen en kruidenthee.

4.    Eet meer fruit en groente. Eet elke dag meer dan twee stuks fruit en eet ook elke dag verse groente: klaargemaakt of nog liever rauw, zodat u een maximum aan vitaminen opslaat.

5.    Drink meer water. Ons advies is om circa 1,5 liter water te drinken verdeeld over de gehele dag.


6.    Let op koolhydraten. Verminder u consumptie van koolhydraten zoals pasta, brood etc.

Wat zeggen anderen over Kanji-Kenko

Het viel mij op dat ik na 2 dagen heerlijk diep begon te slapen en dat ik meer energie begon te krijgen.Uiteindelijk ben ik de Kanji-Kenko pleisters blijven bestellen en tot op de dag van vandaag ben ik een groot fan van deze krachtige plakkers !!Doo... Lees verder
David C. uit Amstelveen, Taekwon-do instructeur 29 jaar
Mijn vrouw heeft een drogisterij en ik heb een drukke baan in de verzekeringen. Daarnaast sport ik veel maar heb ook veel gerookt. Op het laatst kreeg ik daar last van en ben toen gestopt met roken. Maar ik wilde me sneller beter gaan voelen want &rs... Lees verder
Niels B. uit Wouw, Verzekeringsconsulent 35 jaar
Gedurende meer dan 7 jaar heb ik slecht geslapen. De dokter constateerde restless legs en schreef me een aangepast leven voor. Niet te veel op de verkeerde momenten gaan lopen, veel rust nemen en bij het zitten, de benen zo horizontaal mogelijk houde... Lees verder
Mevr. W. uit Zeewolde , Huisvrouw 65 jaar
Meer testimonials lezen