Kanji-Kenko is bijzonder eenvoudig te gebruiken

  1. Voor een optimaal resultaat: vòòr het slapengaan de pleisters aanbrengen en ’s nachts op de voeten laten.
  2. Eerst de voeten wassen of een voetbad nemen.
  3. Haal de zakjes met werkzame kruiden voorzichtig uit de verpakking. De zakjes zijn per twee verpakt, en aan elkaar gehecht. Maak ze van elkaar los. Neem vervolgens een pleister en verwijder het grote gedeelte van het schutsvel. Plaats een zakje met de werkzame kruiden zorgvuldig in het midden van de pleister. De bedrukte kant naar de pleister toe.
  4. Plak de pleister + zakje in het centrum van de voet. Verwijder het overblijvende deel van het schutsvel. Dan zachtjes drukken om er zeker van te zijn dat de pleister vast zit. Herhaal dit proces voor de andere voet.
  5. Als de combinatie pleister + zakje gereed is, ga dan naar bed zoals gewoonlijk.
  6. ’s Morgens de gebruikte pleisters verwijderen. Reinig uw voeten zorgvuldig.
  7. Behandeling: vanaf dag 1 t/m dag 6 op zowel de linker- als op de rechtervoet een Kanji-Kenko pleister plakken. Elke verpakking bevat 12 pleisters verpakt per twee, telkens goed voor een dagbehandeling.
  8. Kuur na 3 of 4 maanden herhalen.


Extra tips
Optimaal resultaat wordt bereikt als de pleisters 6 tot 8 uur onder de voetzolen geplakt blijven. Dit stemt overeen met een normale nachtrust.
Het kan absoluut geen kwaad als de pleisters wat langer op de voetzolen zitten.
Door lichte sokken over de pleisters aan te trekken blijven de pleisters mogelijks nog beter op hun plaats.
Als de pleisters na een normale kuur van zes dagen ’s morgens nog steeds zwart of bruin kleuren, is het raadzaam de kuur te herhalen. Het lichaam is dan meer dan gemiddeld vervuild, en heeft dan een extra kuur nodig. Dit betekent ook dat uw vitaliteit meer dan gemiddeld verbeterd kan worden.

Wat zeggen anderen over Kanji-Kenko

Het viel mij op dat ik na 2 dagen heerlijk diep begon te slapen en dat ik meer energie begon te krijgen.Uiteindelijk ben ik de Kanji-Kenko pleisters blijven bestellen en tot op de dag van vandaag ben ik een groot fan van deze krachtige plakkers !!Doo... Lees verder
David C. uit Amstelveen, Taekwon-do instructeur 29 jaar
Mijn vrouw heeft een drogisterij en ik heb een drukke baan in de verzekeringen. Daarnaast sport ik veel maar heb ook veel gerookt. Op het laatst kreeg ik daar last van en ben toen gestopt met roken. Maar ik wilde me sneller beter gaan voelen want &rs... Lees verder
Niels B. uit Wouw, Verzekeringsconsulent 35 jaar
Gedurende meer dan 7 jaar heb ik slecht geslapen. De dokter constateerde restless legs en schreef me een aangepast leven voor. Niet te veel op de verkeerde momenten gaan lopen, veel rust nemen en bij het zitten, de benen zo horizontaal mogelijk houde... Lees verder
Mevr. W. uit Zeewolde , Huisvrouw 65 jaar
Meer testimonials lezen